Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@20:14:18 GMT

علی لهراسبی: عشق به منجی بشریت مرز نمی‌شناسد

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۵۸۷۶۷

علی لهراسبی: عشق به منجی بشریت مرز نمی‌شناسد

علی لهراسبی گفت: طی سال های اخیر من در کنسرت‌های خارج از کشورم با درخواست مخاطبان برای اجرای «حس غریب» مواجه بودم که این موضوع نشان می دهند عشق به منجی بشریت مرز نمی‌شناسد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، علی لهراسبی، یکی از خواننده‌های نام آشناسی موسیقی پاپ است که در لابلای اغلب آثارش طی سال‌های اخیر، قطعاتی با مضامین مذهبی و اعتقادی به چشم میخورد به طوری به لحاظ تعداد آثاری با موضوع حضرت ولی عصر (عج) در میان خواننده‌های پاپ با انتشار پنج قطعه رکوردار است، حال در ادامه گفتگوی علی لهراسبی به شرح زیر از نظرتان می‌گذرد:

آقای لهراسبی انگار شما به نوعی رکوردار تولید و انتشار آهنگ در وصف امام زمان (عج) هستید، دقیقا بفرمایید چند تا اثر در این زمینه خوانده‌اید؟

درباره تعداد بالای آثاری که در وصف امام زمان (عج) خوانده‌ام باید گفت، من تمام تلاش خود را کرده‌ام که در تمامی آلبوم‌هایی که روانه بازار موسیقی می‌کنم یک قطعه آهنگ ویژه حضرت مهدی (عج) را در آلبوم جای دهم و تا به امروز توانسته‌ام پنچ قطعه آهنگ را تقدیم به ساحت مقدس حضرت ولیعصر(عج) منتشر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علت اصلی این تعداد تولید اثر در وصف امام زمان (عج) بیشتر به علت سفارس کار به شماست؟

اصلا این مسئله درست نیست، زیرا انتشار این قطعات در آلبوم‌های مختلف کاملا یک موضوع شخصی است وبه نوعی برای بنده نذر حساب می‌شود، زیرا به خاطر ارادت قلبی که به حضرت مهدی (عج)دارم همیشه در آلبوم‌هایم یک اثر تقدیمی برای ایشان کنار میگذارم تا هم برکتی به آثارم ببخشند و هم اینکه خودم به لحاظ روحی و روانی آرامش بگیرم.

یعنی میفرمایید کاملا در راستای اعتقادات شخصی خودتان این تعداد آثار را تولید کرده‌اید؟

بله قطعا من هم مثل همه مردمانی که به لحاظ قلبی معتقد به ظهور منجی هستند سعی میکنم در راستای اعتقاداتم در زندگی حرکت کنم و در حوزه موسیقی نیز ترجیح می‌دهم در زمینه باور‌ها و اعتقاداتم آثاری تولید کنم.

اجازه دارم یک سوال را بدون رودربایستی مطرح کنم؟

بله بفرمایید

این مباحثی که درباه اعتقادات شخصی خودتان میفرمایید کاملا صحیح و قابل احترام است، اما موضوعی که برخی‌ها در خصوص تولید آثار مذهبی و مناسبتی مبنی بر سفارشی انجام دادن کار توسط خواننده‌ها می‌گویند، این شائبه را برای بعضی‌ها بوجود می‌آورد که خواننده‌ها این آثار را به دلیل سفارشی بودن آن انجام می‌دهند، نظرتان در این خصوص چیست؟

ببینید اینکه در حوزه موسیقی برخی مواقع اسپانسر‌ها و تهیه کننده‌هایی پیدا می‌شوند که بنا به اهداف و سلایق خود سفارش تولید اثر را به خواننده‌ها می‌دهند امری واضح و مشخص است، اما در خصوص سفارشی بودن تولید آثار مذهبی و ملی یک نکته را می‎توانم با جرات بیان کنم و آن اینکه تا زمانی که هنرمند یک اثر را با تمام عشق و وجودش نخواند حتی اگر با هزینه گزاف از بهترین عوامل تولید اعم از ترانه سرا، آهنگساز و ... بهره ببرد، اما خروجی کار، چنگی به دل نمی‌زند و نمونه‌هایی در حوزه موسیقی داریم که حتی مخاطبان هم اینچنین آثار نسپندیدند.

پس با این اوصاف باید نتیجه گرفت که شما این آثار را سفارشی تولید نکرده‌اید؟

بله همین طور است، زیرا تولید این پنج قطعه فقط از حس و حال و باور‌های زندگی شخصی‌ام نشات گرفته است، زیرا به خاطر دلایلی که قبلا ذکر کردم هیچ زمان تولید اثر برای امام زمان (عج) را بطور سفارشی انجام نداده‌ام.

حتی درباره تولید آثار ملی، میهنی هم سعی کرده‌ام همین رویه را داشته باشم زیرا معتقدم تولید اینگونه آثار وظیفه ملی بوده است ، زیرا در کشوری زندگی می‌کنیم که خیلی‌ها از جانشان برای دفاع از این خاک گذشته‌اند و در مورد آثار دفاع مقدسی هم باید بگویم سعی کردم در این حوزه هم بر اساس وظیفه، پرکار باشم که در این راستا حتی به بانوانی که در راستای آزادی وطن، خونشان ریخته شده هم پرداخته‌ام.

پس به همین دلیل است این قطعات خیلی از تلویزیون هم پخش نشده است؟

دقیقا همینطور است، حتی معروفت‌ترین اثرم در وصف امام زمان (عج) که حس غریب نام دارد چیزی حدود شش ماه پس از انتشار آلبوم توسط صداوسیما پخش شود، در واقع تمامی آثارم در قالب آلبوم هایم و بطور کاملا خصوصی منتشر شد و بعد‌ها توسط صداوسیما و رسانه‌های مختلف در نیمه شعبان بازنشر شده است.

اسمی از قطعه مشهور «حس غریب» بردید، در میان این قطعات خودتان کدام را بیشتر دوست دارید؟

برای خواننده و تولید کننده اثر، همه قطعات دوست داشتنی است، زیرا برای همه قطعات زحمت کشیده شده است، اما استقبالی که مردم از «حس غریب» کرده‌اند برای خودم هم یک اتفاق خاص و دوست داشتنی بود.

به نطرتان مهم‌ترین دلیل هیت شدن این اثر چی بود؟

ببینید به خوبی خاطرم است که در زمان تولید این اثر همه عوامل تولید یک حس و حال عجیب و در عین حال غریبی داشتند که این موضوع کاملا به چشم میخورد که در نهایت با عنایت خود حضرت مهدی (ع) «حس غریب» توانست به دل مردم بنشیند، بطوری که پس از 13 سال هنوز مردم ترانه آن را زمزمه می‌کنند و آن را دوست دارند، نکته جالب اینجاست که طی سال های اخیر من در کنسرت‌های خارج از کشورم با درخواست مخاطبان برای اجرای این اثر مواجه بودم که این موضوع نشان م‎یدهند عشق به منجی بشریت مرز نمی‌شناسد.

تاثیر پذیری مردم از این آهنگ واقعا وصف ناپذیر بود، پس از این استقبال شما چه حسی داشتید؟

دقیقا استقبال مخاطبان از «حس غریب» به حدی بود که بلافاصله این اثر به یکی از پرمخاطب‌ترین آثار زمان خود تبدیل شد و از سویی دیگر این حجم توجه به این آهنگ، مسئولیت من را برای تولید آثار چندین برابر کرد و عاملی شد که با انگیزه بیشتری آثاری در وصف امام زمان (عج) بخوانم.

در واقع این حس مسئولیت کار خودش را کرد و شما پس از «حس غریب» چند اثر پرمخاطب دیگر در وصف منجی دوعالم تولید و منتشر کردید؟

دقیقا درست میفرمایید، پس از آهنگ «حس غریب»، اثر «عطر بارون» را به سبک «حس غریب» تولید کردم و پس از آن قطعاتی، چون "انتظار" و "عطر نرگس" منتشر کردم که هر کدام حال و هوای خاص خود را دارد.

از آنجا که این گفتگو در روز ولادت حضرت مهدی (عج) منتشر میشود، اگر سخنی با ایشان داشته باشید، چه میگویید؟

من در این روز عزیز تنها میتوانم آرزوی ظهور صاحب‌الزمان (عج) را داشته باشم که با ظهور ایشان، ریشه ظلم در دنیا ریشه کن شود.

منبع: دانشجو

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمل به آموزه‌های قرآن، نسخه شفابخش نجات بشریت است

استاندار کردستان تمسک به قرآن را موجب سعادت و رستگاری انسان در دنیا و آخرت دانست و گفت: با اهتمام و اراده جدی برای برپایی محافل قرآنی، زمینه جذب بیشتر جوانان را به فرهنگ علوم قرآنی فراهم می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، اسماعیل زارعی کوشا، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ همراه با فرماندار و شهردار سنندج و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از دارالتحفیظ امام جزری در مسجد جامع شهرک پردیس سنندج، تنها مدرسه تخصصی شبانه‌روزی حفظ قرآن در استان کردستان که تاکنون موفق به تربیت حفاظ قرآنی بسیاری در این استان شده است، بازدید کرد و ضمن دیدار با قاریان جوان و نوجوان این محفل معنوی و نورانی حاضر در این مرکز، پای گفت‌وگوی صمیمی آنان نشست.

اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان در این دیدار با بیان اینکه تمسک به قرآن موجب سعادت و رستگاری انسان در دنیا و آخرت می‌شود، اظهار کرد: با اهتمام و اراده جدی برای برپایی محافل قرآنی، زمینه جذب بیشتر جوانان را به فرهنگ علوم قرآنی فراهم می‌کنیم.

وی دیدار با قاریان جوان و نوجوان قرآنی را موجب سعادت دانست و با اشاره به اینکه جامعه بشری در هر جای دنیا با مشکلات مختلفی مواجه و درگیر است؛ نسخه شفا بخش این آلام را تمسک به قرآن کریم و آیات الهی عنوان کرد.

استاندار کردستان، حفظ قرآن را یکی از با فضیلت‌ترین و ارزشمندترین اعمال برشمرد و به جوانان و نوجوانان این محفل قرآنی که عنایت پروردگار یکتا شامل حال آنان شده و به این سعادت دست یافته‌اند، تبریک و تهنیت گفت و آنان را منتخب و مصطفای الهی دانست.

زارعی‌کوشا با اشاره به اینکه به هر میزان جامعه به فرامین الهی نازل شده در قرآن کریم عمل کند به همان اندازه از دام شیاطین و دشمنان دین و دیانت دور خواهد شد، اضافه کرد: امید که از این شر و درگیری که از آغاز خلقت بین جنود رحمانی و جنود شیطانی به وجود آمده و تا ابدیت ادامه دارد خداوند یکتا تقدیر ما را در جنود رحمانی مقدر فرماید و همگان را عاقبت بخیر کند.

وی با اشاره به جایگاه والای قرآن کریم و نعمت هدایت کتاب الهی، تصریح کرد: انسان برای ادامه زندگی بایستی به منبع حیات، نور و انرژی آسمانی متصل شود.

استاندار کردستان تصریح کرد: به برکت قرآنی بودن این نوجوانان، امیدوارم همه ما برنامه زندگی خود را بر اساس سبک قرآنی مدیریت کنیم و ما به عنوان پیرو، آن کتاب الهی را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم تا انس با قرآن ما را از فتنه دشمنان دین و اسلام حفظ کند.

به گزارش ایمنا، دارالتحفیظ امام جزری مسجد جامع پردیس سنندج تنها مدرسه تخصصی شبانه‌روزی حفظ قرآن در استان کردستان است که تاکنون موفق به تربیت حفاظ قرآنی بسیاری در استان شده است و در حال حاضر ۳۰ قرآن‌پژوه به صورت شبانه‌روزی در این مرکز مشغول حفظ قرآن هستند و بعد از ۲ سال آموزش، مدرک معتبر حفظ قرآن به شرکت‌کنندگان اعطا خواهد شد.

در حال حاضر آقایان از این خدمات بهره‌مندند و این مجموعه طی این چندسال از فعالیت خود ۹ حافظ کل را تقدیم جامعه قرآنی کرده است.

مرکز دارالتحفیظ امام جزری سنندج تمام خدمات خود را به قرآن‌پژوهان به صورت کاملاً رایگان ارائه می‌دهد و در تلاش است تا در سال آتی با مساعدت و همراهی مردم، مسئولین و خیرین شعبه حفظ بانوان این مرکز را فعال خواهد کرد تا بتوان در این بخش نیز به جمعیت بانوان استان علاقمند به حفظ قرآن خدمات ارائه دهد.

کد خبر 747914

دیگر خبرها

  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • 200 روز سکوت در مقابل جنایت صهیونیست‌ها مایه شرمساری بشریت است
  • عزاداری زنان با لباس‌های عجیب و غریب در خیابان
  • عمل به آموزه‌های قرآن، نسخه شفابخش نجات بشریت است
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است